MARION ENTERPRISE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oli reedene päev, 2. juuni 2017. Kevin Veeber ja Marion Laurisoo tiirutasid oma ilusa kuldse kastika Toyota Hiluxiga mööda Põlva- ja Võrumaad, õhupüss autos. Ja

MARION ENTERPRISE OÜ: riiulifirma juht teeb küla vahel märulit

Oli reedene päev, 2. juuni 2017. Kevin Veeber ja Marion Laurisoo tiirutasid oma ilusa kuldse kastika Toyota Hiluxiga mööda Põlva- ja Võrumaad, õhupüss autos. Ja nüüd on politseil välja nuhitud, et seal, kust nad läbi sõitsid, lendasid autodel ja traktoritel aknad klirinal katki. Mõnel pool majadel ka, vahendab Eesti Ekspress. Mõlemad mehed on ka hulga ettevõttete eestosas. Kuidas neil firmade juhtimine läheb? Kes nendega koos äri ajavad? Vaatame lähemalt! MARION ENTERPRISE OÜ alustas peaaegu 4 aastat tagasi, mil juhatuse liige Marion Laurisoo selle asutas. MARION ENTERPRISE OÜ valdkond on muu teenindus. Samas valdkonnas tegutseb 2018 aasta seisuga kokku 870 ettevõtet, mis  annavad tööd kokku 1 656-le inimesele ja kogu sektori tänavune käibeprognoos on 82,39 miljonit eurot. MARION ENTERPRISE OÜ osa sellest pirukast jääb aga väikeseks. Viimase aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 0 eurot, tehes selleks käivet kokku 0 eurot.

MARION ENTERPRISE OÜ juhatus

MARION ENTERPRISE OÜ juhatuse liige Marion Laurisoo alustas äritegevusega juba 4 aastat tagasi, olles tol ajal 28-aastane. Tegemist on tema ainukese äriga kogu karjääri jooksul. Marion Laurisoo on tegutsenud või tegutseb valdkondades: 1. Muu teenindus (Põhikapital 2 500€) Marion Laurisoo juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal Käibed kokku: 0 eurot Kasumid kokku: 0 eurot Töötajad kokku: 0 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides: 0 eurot Paraku on tema ainuke äri hoiatavalt punase Krediidiskooriga.  Tema sõbra Kevin Veeberi  tegemistest äriilmas saab hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.